De trendy sneaker

vrouw sneaker

Naast authenticiteit is comfort de voornaamste reden van het succes van de gezondheidsschoen. Hoge hakken zijn modieus, maar kunnen niet door iedereen de gehele dag gedragen worden. Vrouwen kiezen liever voor sneakers of andere platte schoenen. De mode van nu wordt bepaald door vrouwen met een druk leven, die geen tijd hebben om op hoge hakken rond te lopen. Ook wat kleding betreft is de mode op dit moment opvallend praktisch: grote, comfortabele silhouetten, functionele stoffen en weinig ingewikkelde ontwerpen.

Statement

Sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar zijn ook schoenen die een modestatement afgeven. Vlak voor de sneakerrage waren hakken hoger dan ooit, dankzij plateaus onder het voetgedeelte. Toen werden hoge hakken als het toppunt van vrouwelijkheid beschouwd. Nog steeds wordt de pump gedragen in de zakelijke dienstverlening.

Diversiteit

sneakers dames zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. De sneaker is er in zoveel verschillende varianten dat er bij elke outfit wel een passend exemplaar te vinden is. Iedereen heeft natuurlijk een wel een paar favoriete kleuren in de garderobe. Terwijl de een kiest voor zwarte of witte sneakers, kiest de ander liever voor felle kleuren of pastels. Bijvoorbeeld de designer Balenciaga sneakers wilt, of een sportief paar sneakers van Puma,

Minimalisme

Designers omarmen massaal de sneaker in de afgelopen jaren. Zo zijn sneakers van Filling Pieces onmisbaar in de garderobe van de echte liefhebster van minimalistische sneakers. Deze sneaker met de kenmerkende hoge tong en sportieve rubberzool passen onder elke outfit. Ben je een fan van duurzaamheid? Met de sneakercollectie van Veja ben je modieus milieubewust.

Sportieve sneakers komen over het algemeen van de grote namen uit de sportwereld. Of je ze nu sneakers, sportschoenen of gympen noemt, ze zijn niet alleen sportief, maar vooral ook modieus. Van klassieke Adidas-gympen tot opvallende Balenciaga-sneakers. Een classic outfit wordt compleet met de Nike Air Force 1 of Nike Air Max 1 damesschoenen.