Rehab footwear ontwerpt orchidee schoen

Het Nederlandse schoenenmerk Rehab heeft samen met Steef van Adrichem van Anco, een teler van Vanda-orchideeën, een schoen ontwikkeld waar zeker aandacht aan besteed moet worden! Rehab footwear heeft haar roots in het Westland. In dat gebied, tussen Den Haag en Rotterdam, worden veel groente, fruit, planten en bloemen gekweekt. Blijkbaar was dit een reden voor beiden om met elkaar een samenwerking aan te gaan. Wij zeggen: van je buren moet je het hebben!

Rehab Spyke Vanda

Voor het voorjaar/zomerseizoen 2014 heeft Rehab samen gewerkt met de Vanda-orchideeën teler en op die manier kwam de ‘Rehab Spyke Vanda’ tot stand. De Rehab Spyke Vanda is een klassiek model gemaakt van buffelleer, gecombineerd met suède met op de achterkant een print van een Vanda-orchidee. De herenschoen wordt vanaf december 2013 geleverd in de kleuren lichtblauw, camel, bruin en donkergrijs. De prijs? €189,95. Bij de schoen wordt in een beperkte oplage een Vanda-orchidee in een luxe stenen pot met leren Rehab-band geleverd.

Over Rehab footwear

Rehab is een unieke Nederlandse schoenenfabrikant die hoge kwaliteitsschoenen produceert die passie uitstralen, sportief en origineel zijn. Erg uitgesproken dus. Houd je dus van aparte schoenen? Met Rehab versterk je gegarandeerd je eigen individuele identiteit en imago.

Ben Saunders

Blijkbaar dacht Ben Saunders daar ook zo over! Want in samenwerking met Rehab ontwikkelde de winnaar van The Voice een stoere schoenencollectie. Benieuwd? Kijk eens op Rehabfootwear.com voor eigenzinnige rocker boots, tattoo shoes en natuurlijk de collectie van Ben Saunders in samenwerking met het Nederlandse label.