Dit worden de herfsttrends van 2020

sneakers op de kop weergegeven

De bladeren beginnen langzamerhand van de bomen af te vallen, de paraplu is uit de kast gehaald en het wordt steeds vroeger donker. De herfst is echt begonnen. De zomerkleding wordt achterin de kast opgeborgen en de herfstkleren komen ervoor in de plaats. Dit jaar zijn er weer verschillende trends waar jij van op de hoogte moet zijn. Zo wordt elke outfit deze herfst afgemaakt door adidas sneakers, maar zijn ook de regenboots steeds populairder. We delen graag de herfsttrends voor schoenen van 2020. Zo weet jij zeker dat jij de juiste paar schoenen in hebt geslagen om deze herfst geheel in fashion door te komen.

Combat boots

Als het gaat om stevigheid, zijn de combat boots de perfecte paar schoenen hiervoor. Naast dat het een mooie aankoop is voor in de herfst, zijn ze ook perfect voor in de winter. Ze hebben ook flink wat weg van de bikerboots die hedendaags bij iedereen een plaatsje hebben gemaakt in de schoenenkast. De combat boots zijn dan ook erg stoer en voor zo goed als elke outfit geschikt.

Hey daar cowboy

Ze zijn terug van weggeweest: de cowboylaarsjes. Steeds meer zie je de city western trend doorzetten op de straten. Ze zijn in verschillende vormen, maten en kleuren te verkrijgen. Zo kun je voor een basic kleur als zwart gaan, maar is bruin ook helemaal in. Door de punt in de neus zal jij stoer én stijlvol de herfst doorkomen.

Stralend wit

Hoewel bij de herfst vaak aan donkere kleuren wordt gedacht, zal dat dit jaar wel anders zijn. De witte laarsjes worden namelijk steeds populairder. En, dat is zo gek nog niet. Het past perfect bij elke outfit en zorgt ervoor dat je ook nog een beetje licht zal brengen in de donkere dagen van de herfst. Naast de witte sneaker, mogen de laarzen het er deze herfst ook eindelijk aan geloven.

Hoger dan hoog

Wat deze herfst ook zeker niet zal gaan ontbreken zijn de hoge laarzen. Zo zijn ze in varianten te verkrijgen die zelfs wel tot over de knie zullen komen. Je kan er dan ook alle kanten mee op. Onder een mooi jurkje of een strakke spijkerbroek. Ze passen perfect bij elke gelegenheid en zijn daarom ook steeds populairder. Zo kun je elke outfit elegant afkleden met deze mooie laarzen.