De kast van Luisa Fernanda Espinosa

Deze naam zal je misschien niet veel zeggen, maar in modeland weten ze maar al te goed wie deze dame is. Deze styliste uit Los Angeles heeft een kast waar wij alleen maar van kunnen dromen. Ook heeft ze een Céline en Chanel verzameling waar je U tegen zegt! En dan hebben we het nog niet over haar schoenenkast! Want hoewel een paar designer shoes á la Louboutin voor de meesten een rib uit het lijf betekent, heeft Luisa een hele kast gewijd aan deze rode zooltjes. Om nog maar niet te spreken over haar kledingkast!

Merken

In Luisa’s kast vind je de mooiste designermerken. Céline, Chanel, Balenciaga, Saint Laurent, name it en deze styliste heeft het! Een verzameling van de Chanel Lego clutches in alle kleuren? Check! Saint Laurent boots t.w.v. €5.700 euro? Check! Chanel’s Quilted Boy Bag? Check! De neon krokodillen tas van Céline? Double check! Louboutin heaven? Check, check en nog eens check! Deze dame heeft zelfs een handvol Balenciaga kronen uit de gouden handen van Ghesquière van vorig seizoen, oke?!

Mini fashionisto

Maar ook haar 5-jarige zoon heeft een kast waar wij als volwassenen jaloers op kunnen zijn. De kleine fashionisto loopt zelfs in custom made broeken? Need we say more?! Samen met zijn moeder worden ze regelmatig gespot door streetstyle fotografen die moeder en zoon vastleggen op uberfashionable kiekjes.

Bron: The Coveteur