Dit zijn de drie zonnebrillentrends van 2021

vrouw met oversized zonnebril

Het zonnetje begint weer heerlijk te schijnen. Elk uurtje dat je vrij bent breng je dan ook het liefste buiten door. Even met vrienden het terras op of een boekje lezen in het park, écht momenten om van te genieten. Maar wat is nu essentieel om zorgeloos van het zonnetje te genieten? Je raadt het al: een zonnebril! Een zonnebril moet je ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling, maar hij mag ook best een beetje stijlvol zijn. Daarom praten we je in dit artikel bij over de trends voor zonnebrillen voor dames!

De grote zonnebril

Een trend die al jarenlang niet te negeren is: oversized zonnebrillen. Beroemdheden zijn er dol op, niet zonder reden natuurlijk, want dit type zonnebril draagt écht beeld van status over. Daarnaast is deze zonnebril perfect als je even niet herkend wilt worden op straat. Grote zonnebrillen worden aangeboden door veel verschillende merken, waarbij ieder merk een karakteristieke uitstraling heeft. Dus: geloof jij sterk in de uitspraak ‘the bigger, the better’? Dan heb jij jouw favoriete zonnebril gevonden!

De cateye zonnebril

De cateye zonnebril heeft een vorm die doet denken aan de 60’s en de 70’s. Niet gek dat deze zonnebril dan ook meestal wordt aangeboden in combinatie met vintage-achtige kleuren. Bovendien  wordt vaak gezegd dat oude trends later terugkomen. In dit geval is dit dus zeker zo! Met de cateye zonnebril weet je zeker dat je jouw outfit naar een hoger niveau tilt.

De geometrische zonnebril

Hoogstwaarschijnlijk kun je je bij deze vormen nog weinig voorstellen. Het gaat hier om driehoekige, vierkante en in het bijzonder zeshoekige zonnebrillen. Het gebruik van deze vormen wordt sinds korte tijd steeds vaker toegepast op zonnebrillen. Waarom? Omdat het er gewoon heel leuk uitziet! Vaak worden deze zonnebrillen aangeboden in combinatie met een subtiele gouden of zilveren rand. Kies jouw favoriete kleur glazen erbij en je bent helemaal klaar voor je zonnige activiteit!