Deze schoenen zijn perfect te combineren met stoere jeans

2020 is het jaar van de joggingbroek geweest. Maar is er nog iemand anders die bereid is om stijlvol over straat te gaan, zelfs als dat betekent dat er een beetje comfort moet worden opgeofferd? Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een skinny jeans met stretch, waarvan er genoeg zijn. Bovendien kun je skinny jeans prima combineren met verschillende soorten schoenen. Hoe dat zit? Je leest het in dit artikel!

Schoenen en skinny jeans

We hebben even een blik geworpen op alle schoenen die geen slippers zijn. Denk aan laarzen, flats, sneakers, en zelfs hakken die er geweldig uitzien met skinny jeans. Het enige wat je hoeft te doen is je favorieten toevoegen aan je (digitale) winkelkar.

Loafers

Wil je graag over straat als een stoer ’90s meisje met skinny jeans? Doe dat dan met een paar grote loafers. En als je echt wilt laten zien dat je hip bent, combineer ze dan met een oversized effen flanellen overhemd om de grunge-trend van de herfst te omarmen.

Sneakers

Natuurlijk mogen we sneakers niet vergeten. In 2020 staat de schoenenwereld in het teken van jaren ’70 ge├»nspireerde sneakers. Als je gaat voor de casual-cool look deze herfst, haal er dan een paar in heus.

Balletflats

Deze tendens lijkt misschien willekeurig: balletflats met ruches. Toch zijn ze heel populair en prima te combineren met jeans. Het valt niet te ontkennen dat magere jeans en balletflats misschien wel de meest tijdloze, klassieke jean-and-shoe-combi zijn die je kunt krijgen.

Laarzen

Net als vorig jaar blijven kniehoge laarzen een trend dit najaar. Zorg ervoor dat je een paar kiest met een schacht die breed genoeg is om over je spijkerbroek te passen. Chelsea laarzen zijn meestal meer een klassieke stijl dan een trend, maar we hebben goed nieuws: dit seizoen zijn ze allebei. Of je nu gaat voor een traditioneel paar in bijvoorbeeld leer of een hip en modern paar laarzen: ze zien er perfect uit in combinatie met jeans.