De schoenentrends van nu!

schoenentrends

We zitten midden in de herfst en we hebben al een hoop trends voorbij zien komen dit jaar. Ook op schoengebied. Als jij nog geen nieuw paar hebt aangeschaft, is dit het moment. Nu is er nog volop keus. Ben jij ook zo’n schoenenliefhebber en zoek je nog inspiratie voor je nieuwste paar schoenen? Voor zowel dames als heren zijn er veel mogelijkheden Lees snel verder om te ontdekken of er een nieuwe favoriet tussen zit!

De schoenentrends voor heren

Ook voor heren zijn er genoeg trends te ontdekken. Als je rondstruint in (online) winkels zal je je  verbazen over de variatie in herenschoenen. Het is niet meer of de nette schoen of de casual sneakers. Ook in de zakenwereld. Bij de herfst/winter trends kun je denken aan veterboots met een dikkere zool, de klassieke chelsea boots, multicolor sneakers of nette herenschoenen met krokodillenprint. Vooral de sneakers zijn niet meer weg te denken in het assortiment. Bijna iedere man heeft wel een of twee paar sneakers in de kast staan. Ze lopen comfortabel dankzij het zachte leer en een goed voetbed. De Ecco Soft sneakers voor heren die ook wel ‘dad shoes’ worden genoemd, zijn hier een goed voorbeeld van.

De schoenentrends voor dames

De grote, chunky kaplaars is weer terug! Dit keer in verschillende herfsttinten en lengtes. Zo kun je bij een Ecco shop de lage, zwarte boot vinden die je onder trousers of met een jeans kunt combineren. Wil je liever die hoge boot in een bruine kleur? Omdat ze hoger vallen zijn ze warmer aan je benen en ze passen ze nog steeds prima onder een jurk. Je kunt de hoge boot ook combineren met een oversized pullover! Wat we ook nog steeds zien terugkomen zijn de ‘dad shoes’. Ook voor dames. Je kunt hierbij denken aan wat grovere sneakers in neutrale kleuren die je met elke outfit kunt combineren. We zien vooral terug dat de sneakers gecombineerd worden met loungewear. Loungewear is in 2020 een enorme trend geworden door het coronavirus. We zitten al een paar maanden thuis te werken en kunnen bijna nergens heen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we allerlei soorten huispakken zien terugkomen in de modewereld, waarbij de comfortabele sneakers perfect passen.