Zomer mode trends 2013: zwart/ wit

Deze zomer trend doet je denken aan het zout en pepervaatje op de tafels in restaurants. Zwart/ wit is in! Zo ook tijdens de zomer van 2013. Deze twee tijdloze klassieke kleuren worden gebundeld, de uitkomst: een ijzersterk duo dat niet mag ontbreken in je schoenenkast. Altijd goed en veilig. Mixen en matchen kunnen perfect en het investeren in deze twee kleuren is zeker de moeite waard.

Zara

Zara heeft een aantal geweldige zwart/wit items in de collectie zitten: van hoge hakken tot sneakers en espadrilles! Kies jouw eigen zwart wit model. Duur hoeft het dus niet te zijn, wél fashionable. Ga voor een zigzag print, minimalisme of strepen. The choice is yours!

Zomer mode trends 2013. Bekijk hier alle zomer trends van 2013. Maar ook musthaves en andere mode trends van 2013 vind je hier. Ontdek de mode trends!

Ook de grotere modemerken kiezen massaal voor zwart/wit deze zomer. Louboutin, Saint Laurent en Miu Miu. Al deze labels hebben wel een zwart /wit item in de collectie zitten. Daarnaast zijn deze basics goed te combineren met alle kleuren en prints die je maar kan bedenken. Zwart en wit behoren tot de basis van je garderobe en de kans dat je met deze kleuren een modeflater slaat is zeer klein.

Zomer mode trends 2013. Bekijk hier alle zomer trends van 2013. Maar ook musthaves en andere mode trends van 2013 vind je hier. Ontdek de mode trends!

Zomer 2013

Tijdens de zomer van 2013 komen zwart/wit combinaties niet alleen voor in schoenen, maar ook in andere items zoals jurken en broeken. Zwar/t wit combinaties zijn dé absolute musthave voor deze zomer. Maar ook tijdens andere seizoenen is deze combin heel goed te dragen. Het hele jaar door kan je genieten van deze mix. Dus ladies als je een goede investering wil doen, vergeet de zwart/wit combi dan niet!