Trends 2013 zomer: Espadrilles

De zomer is in aantocht! Gelukkig krijgen we nu al een voorproefje van het mooie weer. Dat betekent heerlijk vertoeven in de zon met een zwierig jurkje, zonnebril en een crème met zonnefactor. Toch ontbreekt er iets heel belangrijks in dit rijtje… de juiste schoenen natuurlijk! Eén van de trends van 2013 deze zomer zijn de espadrilles. Stylish, makkelijk, comfortabel, maar bovenal een goede match met de zomer! Maak je zomer garderobe summerproof met een paar leuke espadrilles!

Zomer trends 2013 Trends 2013 zomer: espadrilles. Espadrilles behoren tot de zomer trends van 2013. Bekijk hier verschillende zomer espadrilles. De trend van 2013!

Naast puntschoenen, minimalisme en sneakers behoren ook espadrilles tot één van de zomer trends van 2013. Luxe labels als Stella McCartney, Valentino en Tory Burch spelen volop in op deze zomer trend. Printjes, felle kleuren en kant: de espadrilles zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Maar de populairste espadrilles zijn toch wel die van Chanel. Ondanks de prijs waren de espadrilles van Chanel binnen no time uitverkocht. Op zoek naar een betaalbaardere variant? Er zijn voldoende budget proof espadrilles te koop bij Zara en H&M.

Zara 

Bij Zara spotten wij deze te gekke espadrilles in zigzag print. Deze zwart wit espadrille kost slechts € 49,95! Ook spotten wij deze metallic variant voor slechts € 39,95. En je ziet het: er fashionable bijlopen hoeft niet duur te zijn. Het gaat erom dat je weet hoe je iets combineert.

Trends 2013 zomer: espadrilles. Espadrilles behoren tot de zomer trends van 2013. Bekijk hier verschillende zomer espadrilles. De trend van 2013!Trends 2013 zomer: espadrilles. Espadrilles behoren tot de zomer trends van 2013. Bekijk hier verschillende zomer espadrilles. De trend van 2013!

Styling tips

Espadrilles zijn heel goed te combineren met verschillende outfits en looks. Voor een echte bohemian look combineer je espadrilles met een lange maxi jurk of kaftan. Stijl af met een flaphoed en grote oorbellen. Voor een stoere casual look combineer je espadrilles met een skinny jeans en statement sweater. Stijl af met een grote statement clutch. 

Trends 2013 zomer: espadrilles. Espadrilles behoren tot de zomer trends van 2013. Bekijk hier verschillende zomer espadrilles. De trend van 2013!