Fashion mode trends 2013: Madeliefjes

Madeliefjes zijn synoniem voor  zingende Zwitserse Heidi- meisjes in de bergen? Niet als het aan Miuccia Prada ligt! Volgens de ontwerpster zijn madeliefjes hip en totaal niet tuttig of suf! Madeliefjes zijn volgens Miuccia één van de fashion mode trends van 2013. Madeliefjes zijn cool en deze bloemen sierden volop de catwalk show van Prada 2013. En wat blijkt? Na deze show zijn madeliefjes all over the place! Ook bij budgetproof Asos en Topshop zijn de modeliefjes te spotten. Wat vind jij?

Madeliefjes schieten als paddenstoelen uit de grond bij de verschillende modeketens. Bij Asos en Topshop zijn de vrolijke daisy’s al te bestellen in tal van items. Denk jurkjes, tassen, slippertjes en rokjes. Ook tout modeland is fan van deze lieve bloemen. Onder andere de twee Anna’s (lees Anna Wintour en Anna Dello Russo) zijn fan! Daarnaast is ook de jongere fashion generatie in de ban van madeliefjes. Alexa Chung werd onlangs gespot in een Little Black madeliefjes Dress waarbij ze gebloemde hakken droeg van niemand minder dan Nicholas Kirkwood.

Styling tips

Vind je dit een beetje too much? Dan kan je natuurlijk de madeliefjes trend ook heel subtiel verwerken in je garderobe. Kies voor een paar sandalen of sieraden die versierd zijn met de zomerse bloem. Houd je van all the way? Kies dan voor een jurkje, rok of blazer in madeliefjes. Het liefst ook nog in een knalkleur! Want laten we eerlijk zijn: deze trend verdient een bloemetje!

Foto: Pixabay