Musthave: Gucci stiletto schoenen

Deze Gucci stiletto hakken zijn een echte musthave voor je garderobe! Deze zomer lanceert het luxe Italiaanse schoenenlabel een té gekke stiletto namelijk de  ‘Patent leather ankle cuff sandals’. Deze hoge stiletto hakken zijn ideaal tijdens een zwoele zomerse avond of een avondje stappen. De felgekleurde stiletto’s hebben een hoog musthave gehalte en zorgen gegarandeerd voor een geslaagde avond! We love it!

Celebs

Ook de celebs zijn fan. Niemand minder dan Kim Kardashian werd op de gevoelige plaat vastgelegd mét beginnende babybump in deze Gucci stiletto’s. Op de foto draagt Kim het zwarte exemplaar uit de zomer collectie 2013 van Gucci. 

Stiletto chic

Gucci brengt deze zomer een ode aan het horsebit detail door deze ook op de ‘Patent leather ankle cuff sandals’ te bevestigen. De stiletto’s hebben een hak van 11.5 cm en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: kobaltblauw, zwart en hardroze. Je kan eigenlijk gerust zeggen dat we het hebben over stiletto chic aangezien deze schoenen alles behalve goedkoop zijn. Deze to die for musthave kost namelijk een hoop centen! Voor een paar Gucci stiletto’s betaal je € 660 euro. Toch hebben? Via netaporter kan je online deze geweldige heels bestellen.

Get the look

Wanna get the look? Draag deze hoge hakken van Gucci met een Little Black Dress of een leuk strak jurkje. Stijl af met grote oorbellen, clutch en een kort jasje voor de avonden.  Ook leuk met een strakke skinny jeans of leren legging voor een casual-chic look. Aangezien de schoenen vrij basic zijn, is de combinatie met prints en kleuren heel goed mogelijk. Wil je de aandacht verplaatsen naar je voeten? Draag dan een basic outfit in één kleur waardoor de aandacht naar je voeten worden geplaatst. Maar wat je ook aantrekt bij deze fabulous shoes, je staat sowieso in de schijnwerpers!

Gucci’s horsebit

Deze stiletto heels van Gucci worden gekenmerkt door een brede enkelband voorzien van het iconische ‘horsebit’ detail . Dit logo werd ontworpen in 1953 en werd voor het eerst gebruikt op de heren Gucci loafers. Sindsdien heeft de ‘horsebit’ een hele ontwikkeling doorgemaakt en is daarom tegenwoordig ook verwerkt op tassen, riemen en schoenen van het Italiaanse modehuis.