Zomer 2013: Fit met Fitflops!

Fitflops zijn dé innovatie op het gebied van slippers. Deze slippers/ sandalen zijn namelijk de eerste waarbij je beenspieren worden geactiveerd tijdens het lopen. Fitflops zijn dus ideale schoenen tijdens de zomervakantie en om uren op te lopen. Omdat gezondheidsschoenen zelden als fashionable worden gezien, heeft het schoenenlabel nu ook een aantal trendy varianten op de markt gelanceerd. Het resultaat? Vrolijke stylish sandalen die goed zijn voor je voeten! Zomer 2013: fitflops slippers. Lees hier alles over Fitflops slippers, de hit van de zomer van 2013. Ontdek alles over fitflops slippers hier.

Fitflops zomer 2013

De zomer collectie van Fitflops bestaat uit een aantal leuke kleurrijke sandalen die je voeten ook nog eens een fabulous gevoel bezorgen. De Yoko –zoals het model heet- is verkrijgbaar in 4 kleuren te noemen: koraalrood, zwart, paars en grijsbeige. Om er een extra touch aan te geven zijn de Fitflops versierd met een suède bloem aan de voorkant. Door het zachte voetbed houd je het tijdens warme zomerdagen lekker lang vol. De Fitflops zijn gemaakt van microfiber – een fijn materiaal- dat zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel.

Hebben? Voor een paar Yoko Fitflops betaal je € 105. Een schijntje natuurlijk als het om je gezondheid gaat!

Naast slippers en sandalen heeft Fitflops ook  gezonde laarzen, clogs en sandalen. Benieuwd naar dit leuke schoenenlabel? Neem dan even een kijkje op fitflop.eu. Feel good with Fitflops!

Zomer 2013: fitflops slippers. Lees hier alles over Fitflops slippers, de hit van de zomer van 2013. Ontdek alles over fitflops slippers hier.