Shoppen bij Zara: sneakers in kleur en vrolijke prints

Shoppen bij Zara: vrolijke sneakers met print. Lees alles over shoppen bij Zara. Koop hier een paar vrolijke sneakers met print! Ontdek hier!Ook toe aan de zomer en vrolijke kleuren? Bij Zara spelen ze daar al volop in als je kijkt naar de zomer collectie van 2013. Denk: felle kleuren, prints en vrolijke patronen. Naast jurkjes, tassen en accessoires zijn ook de schoenen bij Zara gedoopt in een kleurrijk jasje. Vooral de sneakers zijn top en zijn bedrukt met leuke prints en felle kleuren. Ook toe aan een nieuw paar schoenen, met name sneakers? Sla de collectie bij Zara dan zeker niet over, want sneakers shoppen dat doe je hier! 

Zomer 2013

De zomer collectie van 2013 bij Zara staat voor één en al vrolijkheid. Naast Neon sneakers zien we ook mutlicolour sneakers en paisley prints voorbijkomen. Als de zomer niet naar ons toe komt dan gaan we daar zelf voor zorgen! Met de kleurrijke sneakers van Zara kom je in ieder geval een heel eind. Het leuke is dat de sneakers van Zara ook niet al te duur zijn, sneakers koop je al vanaf 49,95! dus je scoort al gauw een fashionable paar schoenen tegen een betaalbare prijs.

Styling tips Shoppen bij Zara: vrolijke sneakers met print. Lees alles over shoppen bij Zara. Koop hier een paar vrolijke sneakers met print! Ontdek hier!

Omdat de sneakers al vrij opzichtig zijn, kan je de rest van je outfit het beste basic houden. Dat houdt in: gebruik vrij neutrale kleuren zoals wit en zwart in je outfit en leg de nadruk op je schoenen. Maak met je sneakers een echt fashion statement en zorg dat alle aandacht naar je schoenen toegaat!