Uggs boots for Baby’s and Kids!

Deze boots mogen echt niet ontbreken in je eigen schoenenkast, maar vooral niet in de schoenenkast van je kleine shoejunk! Hoe schattig zijn de Uggs voor baby’s en kids! Dankzij Uggs Australia lopen je kids er uber warm én fashionable bij. Benieuwd? Deze stoere boots zijn gemaakt van een goede kwaliteit en houden je kroost  warm en stylish tegelijk!

Mini Uggs

De maten 16 tot en met 24 voor baby’s van 0 tot 25 maanden zijn er in alle kleuren en modellen om de voetjes van je baby lekker warm te houden. Mini Uggs zijn er voor elke situatie in elk seizoen, ze houden de voetjes warm in de koude tijd en heerlijk koel in de warme periodes. Uggs voor baby’s zijn heerlijk zacht en daarnaast heel goed te dragen met verschillende looks. Ook al kunnen ze misschien nog niet lopen, er stylish bij liggen óf zitten is ook heel belangrijk!

Uggs voor kids

Baby’s groeien snel en ook voor de opgroeiende kinderen zijn Uggs verkrijgbaar in de maten 25 tot 30. UGGs zijn uitermate geschikt voor kinderen die heel de dag bezig zijn met spelen, rennen, dansen en springen. De uitstekende kwaliteit van de schoenen geven een goede steun voor de voeten en zijn naast een modern uitvoering ook heel comfortabel. Reden genoeg om eens op zoek te gaan voor een leuk paar UGGs voor je kleine.

Uggs boots online

Ga eens op Uggs hunting voor je kleine bij schoenenwinkels in je buurt. Kijk daarvoor eens op Kinderuggs.nl een website die goede online informatie geeft over Uggs boots voor de kleintjes. De website geeft een overzicht over de beschikbaarheid van maten, van goede aanbieders en informatie over nep Uggs. De site geeft verder iedere week updates over Uggs voor de kids met aanbiedingen en nieuwtjes. De site fungeert ook als vraagbaak voor al je vragen. Handig en makkelijk!

Modellen Uggs

We kennen allemaal de Classic Tall modellen van Uggs, ook voor de kids is dit type Uggs erg populair. Maar naast dit model zijn er nog vele andere modellen waaruit je kids kunnen kiezen. Hier een paar andere Uggs voor je op een rij!

Kids Anaya Uggs boots voor kids en de kleine fashionista. Bekijk hier uggs boots voor kids en de kleine fashionista. Lees er alles over!

De Kids Anaya is een van de nieuwste modellen en combineert een fris model met een leuk kleurpalette.  De schoen heeft een gebreide look met zacht suède accenten. De schoen is te krijgen in gestreepte kleuren of fel of neutraal. De schoen heeft verder een stevige rubber zool en een canvas voetbed, lekker comfortabel bij het spelen.

Bailey Bow 

De Bailey Bow van Uggs is een hoge laarUggs boots voor kids en de kleine fashionista. Bekijk hier uggs boots voor kids en de kleine fashionista. Lees er alles over!s met een hippe uitstraling speciaal voor de kleine fashionista! Een licht model in een warme en fashionale uitvoering voor de vrouwelijke Shoejunks in spé. De Bailey Bow is een meisjeslaars afgewerkt met een rubberen zool en strikjes aan de achterkant. Een comfortabele Uggs met een rubber zool, een zacht voetbed en gemaakt van sheepskin. Een super model van Uggs voor alle kleine fashionista’s!

Over Uggs

UGG Australia is een Amerikaanse schoenenproducent. UGG is een trademark voor sheepskin boots en andere schoeisel, kleding en accessoires. Het UGG merk staat voor haar beroemde schaapshuid van een ongelofelijk zachte kwaliteit wat met meesterschap is uitgegroeid tot een productie van luxueuze schoenen. Het schapenvacht is van goede kwaliteit waardoor UGGs door veel mensen worden gezien als de zachtste en soepelste schoenen die te krijgen zijn.