Burberry Prorsum herfst booties 2014

Klassiek meets modern met deze kleurrijke booties van Burberry Prorsum. Voor aankomende herfst/winter pakt het Britse label uit en deze enkellaarsjes zijn daar hét voorbeeld van. Een echte herfst musthave die elke outfit afmaakt!

Burberry booties

Deze enkellaarsjes van Burberry Prorsum zijn geïnspireerd op de Britse wandtapijten en William Morris prints afkomstig uit de 19e eeuw. De stevige hak en elegant geproportioneerde platform zool zorgen beide voor een comfortabel gevoel. Deze wol-mix booties hebben een hakhoogte van 10.5 centimeter en bestaan uit verschillende printjes en kleuren. Zo zie je een klassieke blaadjes print en tegelijkertijd een navajo-achtig design terugkomen in de laarsjes. Perfect voor elke outfit en het afstijlen van een basic look. Prijs €795.

Burberry Prorsum herfst booties 2014: Britse tapijten en een mix van wol komen samen in deze enkellaarsjes. Bekijk deze Burberry Prorsum booties nu!

Stijl tip

Mix en match met basis items uit je garderobe. Denk aan een ripped boyfriend jeans, cape á la Chloé voor van de winter en een franje blouse. Zo blijf je lekker in de stijl van western chic, een van de modetrends van aankomend herfstseizoen.