Wannahave: Toga western booties

Western booties zijn een ideale uitkomst voor fashionista’s die houden van casual, stoer en comfort. Door de kleine brede hakken heb je het gevoel alsof je langer bent en ervaar je tegelijkertijd  het comfort van stabiele schoenen. Ideaal dus! En omdat western boots  anno 2013 nog steeds helemaal hot zijn, zie hier onze wannahave voor aankomende zomer: western booties van Toga.

Western Boots

Naast merken als Sendra en Sancho, zijn er ook andere merken die western boots opnemen in hun collectie. Eén van die merken is Toga. In de lente/ zomer collectie van 2013 lanceert het merk een te gekke bootie voor de zomer met western invloeden. Ideaal voor het creëren van de perfecte festival/cowgirl look.

Deze westerns van Toga zijn verkrijgbaar in de uitvoering zwart/wit voorzien van een hakhoogte van 5cm.  De booties zijn gemaakt van  zwart en wit leer, een aparte mix die deze zomer ook helemaal in is. Ook de puntneus is helemaal in de style van 2013, aangezien puntschoenen één van de modetrends zijn van 2013. De Toga ‘Buckled leather and patent-leather cutout boots’ zijn voorzien van een aantal stoere gespen aan de zijkant van de boots. Ideaal voor het maken van een echt statement. Hebben? De booties kosten €353 euro en zijn verkrijgbaar via netaporter.com.