I love shoes: JustFab komt naar Nederland!

Het Amerikaanse JustFab, een online moderetailer, wil binnenkort in Nederland beginnen. JustFab heeft momenteel zo’n 10 miljoen leden en denkt naast een start in Nederland ook aan onder andere Italië en Polen. Vorig jaar is JustFab internationaal gestart in onder meer Canada, Duitsland en Engeland. JustFab maakt nu al een omzet van 30 miljoen in Europa met 1,5 miljoen klanten.

JustFab Europa

Introductie van JustFab op de Nederlandse markt zal waarschijnlijk via tv commercials gebeuren net zoals dit in Duitsland is gepresenteerd. JustFab produceert ook een eigen realityshow onder de naam “House of Fab”, die in Engeland en Duitsland draait.

Over JustFab

JustFab is een e-commercesite met leden die toegang hebben tot exclusieve producten van vaak bekende ontwerpers. De nadruk ligt op verkoop van schoenen en handtassen. JustFab biedt schoenen aan tegen een aantrekkelijke vaste prijs. In de V.S. is dit $ 39,95. In Duitsland betaal je € 39,95. Ook verzendkosten zijn laag: boven €39,95 betaal je geen kosten, onder €39,95 betaal je slechts €3,50. Artikelen kunnen als je niet tevreden bent geruild worden of je krijgt je geld terug. JustFab kan deze lage prijs berekenen door producten direct te kopen bij de fabrikant en geen tussenpersonen te gebruiken. Je krijgt dus de artikelen direct van de fabriek geleverd van eenzelfde kwaliteit als je die in de winkel vindt.

JustFab heeft direct toegang tot de markt. Trendsetters en stylisten zorgen er voor dat er maandelijks een up to date mode aanbod is met alle nieuwe stijlen die er maar op de markt komen.

Ongeduldig geworden? Kijk alvast eens op de site Justfab.com en bekijk het aanbod op je gemak. En dan nog even geduld hebben tot JustFab daadwerkelijk in Nederland gelanceerd wordt. Dat wordt shoppen voor de echte shoejunks!