Lente trend 2014: Pastel kleuren

In 2011 zagen we de terugkeer van de Italiaanse ijssalon kleurtjes in de mode, maar ook in het voorjaar van 2014 zijn pastelkleuren terug. Tinten als Mint, lila, lichtgeel, babyroze- en blauw kleuren de schappen met hun zachte uitstraling. En hoewel wij nog volop bezig zijn met de feestdagen, zijn ze in modeland alweer bezig met het voorjaar. Trends, musthaves en it-items worden geselecteerd en één daarvan zijn pastel schoenen.

Pretty Pastels

Designers als Gianvito Rossi, Jimmy Choo en Charlotte Olympia hebben voor aankomende lente allen een pastelkleurtje opgenomen in de schoenencollectie. Charlotte Olympia wijdt zelfs een speciale Dolly -lijn aan deze lieflijke kleurtjes met als detail een enkelbandje gemaakt van een snoepketting.

Alles over pastel kleuren, de lente trend van 2014. Lees hier alles over pastel kleuren, een lente modetrend van 2014. Lees hier alles over en ontdek!

Naast schoenen zijn ook kleding en accessoires van de partij. Dit seizoen zien we bijvoorbeeld de statement coat in een biggetjeskleur roze terugkomen. Een kleur die je ook prima in de winter kunt dragen. De zomer staat in het teken van allerlei pastelkleuren. Misschien heb je van twee jaar geleden nog pastelkleuren in de kast hangen, tijd om deze eruit te halen!