Wannahave: koffietafelboek Jimmy Choo

Boeken, met name koffietafelboeken wie heeft er niet een zwak voor? Tegenwoordig zijn naast een vaas met bloemen koffietabelboeken een must op de salontafel. Ze zijn stylish, trendy en een lust voor het oog.

Taschen Wannahave: mode boeken van Jimmy Choo en Louboutin. De absolute wannahave zijn deze mode boeken van Jimmy Choo en Louboutin. Ontdek hier alles over!

De meest bekende koffietafelboeken zijn afkomstig van Taschen. Deze uitgeverij is een pionier op het gebied van fotoboeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met name ‘kunstedities’ zijn tegenwoordig erg populair. Hierbij gaat het om mode- en kunstboeken met de meest prachtige foto’s. Naast de koffietafelboeken van Taschen zijn er ook andere prachtige boeken die een plekje verdienen op de koffietafel. Voor de echte shoejunks zijn er de boeken van Jimmy Choo & Louboutin.

Jimmy Choo

Beyonce zong over deze schoenen, royalty’s dragen ze en Carrie Bradshaw adoreert ze. Jimmy Choo is een label dat staat voor glamour, luxe en legendarische designs. Gelukkig kunnen we genieten van alle moois van Jimmy Choo door de jaren heen gebundeld in een boek. Met afmetingen van 23x356x279 mm en een gewicht van 2,09 kg is dit boek een echte eyecatcher voor op de koffietafel. Ook leuk om cadeau te krijgen! Voor €58 beland je in de wondere wereld van Jimmy Choo. Gelukkig wel een koopje vergeleken met een paar schoenen!

Louboutin Wannahave: mode boeken van Jimmy Choo en Louboutin. De absolute wannahave zijn deze mode boeken van Jimmy Choo en Louboutin. Ontdek hier alles over!

De koning van de rode zool: Christian Louboutin. Ook hij maakt het mogelijk om weg te kwijlen bij alle Louboutins gebundeld in een prachtige fashion boek voor op de koffietafel. Met maar liefst 304 pagina’s kan je urenlang onder genot van een kop koffie alle rode zolen in stilte bewonderen. Want wat is er lekkerder om op een regenachtige zondagmiddag onder een dekentje dit prachtige boek door te bladeren. Net als het boek van Jimmy Choo is dit boek absoluut geen kleintje. Met afmetingen van maar liefst 46x330x248 mm en een gewicht van meer dan 3 kilo is dit een echte musthave voor de echte shoejunk. 

Andere fashion tafelboeken

Naast Louboutin & Jimmy Choo zijn er tal van andere mooie boeken die een plekje waardig zijn op de koffietafel. Denk aan het boek van Chanel ‘’The Little Black Jacket’’ van Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld, Louis Vuitton of  Vogue van Norberto Angeletti. Allen exemplaren waarmee je een statement maakt op de koffietafel.

Wannahave: fashion boeken van Jimmy Choo en Louboutin. De absolute wannahave zijn deze fashion boeken van Jimmy Choo en Louboutin. Ontdek hier alles over!