Isabel Marant ontwerpt fringe boots voor H&M

Eerder schreven we al over de samenwerking tussen Isabel Marant en H&M, maar inmiddels zijn er beelden vrijgekomen over deze collectie. Hoewel de collectie van Isabel Marant voor H&M pas 14 November in de winkels ligt, kunnen we alvast genieten van een sneak preview.

Instagram H&M

Op de instagram pagina van H&M plaatste de modeketen een foto waarin Isabel Marant te zien is in een jurkje in zwart wit print en te gekke fringe boots met als ondertitel Our new guest designer @isabelmarant looks stunning in the #HMIsabelMarant collection!‘ De kans is dus zeer groot dat dit alvast 2 items zijn uit haar collectie voor H&M. 

Fringe boots

Isabel maakte de fringe boots al eerder in haar lente ready-to-wear collectie van 2010. Dit bleef ook in nakomende collecties een blijvend item. Zo zaten er ook fringe boots in de herfst collecties van 2011 en 2012. Een variant op deze laarzen voor H&M is dus niet ondenkbaar. Verder maakt Isabel Marant vooral gebruik van etnische details en houd ze van de bohemian look. Zowel de gespotte jurk als de fringe boots weerspiegelen de stijl van Isabel Marant. Het zal ons dus niet verbazen als deze twee items straks in November te koop zijn.  Als echte Shoejunks hopen we natuurlijk dat deze fringe boots tot de collectie behoren, zo niet dan zullen er vast andere leuke schoenen tussen zitten. We kunnen in ieder geval niet wachten!

Beeld: H&M