Casual weekend outfit: New Look laarsjes!

Sta je weer eens uren naar je kast te staren en heb je echt geen idee wat je aan moet doen? Wij schieten te hulp! Less is more, dus wij kiezen vandaag een casual outfit die je eigenlijk altijd kan dragen. We vonden dit leuke, simpele, nep leren laarsje online en geven je stijltips.

Kenmerken

De laarsjes van New Look zijn te koop via ASOS voor maar €35,70. Leuk, want dan kun je meer geld uitgeven aan de rest van je outfit! De blokhak van de schoen is 9 centimeter hoog. De schoen heeft aan de zijkant elastiek waardoor je hem makkelijk aan kunt trekken. De voorkant van de neus heeft een ‘almond shape’. 

Casual weekend outfit: New Look laarsjes! Creëer met deze laarsjes van New Look de ideale weekend outfit voor zaterdag en zondag. Laat je inspireren!

Stijl tips 

Combineer de mooie bruine laarsjes met een high-waisted skinny jeans, hierdoor lijken je benen langer! Ga voor een gebroken witte blouse, dat staat prachtig bij de bruine kleur! Maak je outfit af met een leuk bontje of een stoer leren jasje en een simpele ketting.

Tekst Karlijn van Mil