Wannahave: Acne Pistol boots

De pistol boots van Acne zijn al een tijdje een ware wannahave voor de garderobe van shoejunks. Ontzettend populair in 2012, maar ook in 2013 lijken deze gevaarlijke laarsjes weer de show te stelen. Draag ze op een stoere manier maar met een vleugje luxe. 

Deze laarzen blijken ook het hart te hebben gestolen van vele celebs. Onder andere Gwen Stefani, Mila Kunis en Olivia Wilde werden gespot op dit it-item. Maar ook fashionbloggers zijn fan en poseren happy op diverse kiekjes in deze geweldige to die for leren laarsjes Verder handig om te weten is dat deze though boots zowel in de winter als in het voorjaar te dragen zijn. Omdat de Acne pistol boots zo’n hit waren vorig jaar, besloot het designer label deze zomer ook een paar varianten te lanceren. Dit jaar hebben we geheel in de schoenentrends van 2012 een witte pistol boot. Maar ook een blauwe exemplaar die je goed kan matchen met de denim-on-denim look ontbreek niet! Hebben? Voor de Acne Pistol boots betaal je rond de 400 euro.

Styling tips

Doordat het enkellaarsjes zijn kan je ze met verschillende looks en outfits combineren.

Voorjaar

Voor een stoere look combineer je de Acne Pistol boots met een skinny jeans met scheuren. Leer biker jasje en een losse sweater. Style af met een Aviator zonnebril en grote tas.

Zomer

Draag in de zomer deze boots met een kort jeans shortje, fringe jacket en tanktop. Ideaal tijdens een dagje in het park of een festival.