Gespot: Mode accessoires op de Paris Fashion Week

De zomer is nog niet begonnen en bij de Paris Fashion worden de wintercollecties van 2013/2014 al gelanceerd. Koud en onder 0 was het, maar dat weerhield menig fashionista er niet van om rond te paraderen in het kader van de Fashion Week. De één nog opvallender dan de ander. Denk: sieraden, schoenen en de blote benen als statement accessoire.

Paris Fashion Week

Veel kleur en fleurigheid werd gespot tijdens de Paris Fashion Week. Vooral op het gebied van schoenen en accessoires. Deze blijken als statement item te dienen voor de gehele outfit. Denk aan slangenprints, maar ook neon en fluorkleuren zijn nog in beeld. Dierenprints als luipaard en panterprints zijn bij het modepubliek ook nog favoriet.

Op het gebied van schoenen zien we met dit koude weer veel bikerboots: ideale schoenen als het vriest en makkelijk aan te passen aan elke outfit. Puntschoenen doen weer mee! Op de Paris Fashion Week pronken een aantal fashionista’s trots op de foto met hun puntschoenen.

Chanel en Louboutins

Het leuke van schoenen en accessoires is dat ze eigenlijk altijd passen. Het maakt niet uit wat voor lichaamsbouw of figuur type je hebt. Daarnaast gaan accessoires en schoenen jarenlang mee en zijn ze de investeringdubbel en dwars waard. Is jouw droomtas dus bijvoorbeeld een Chanel 2.55 óf een paar Louboutins? Spaar hier dan voor. Gegarandeerd dat je hier je hele leven plezier van hebt.