Trends fashion 2014: Doorzichtige details

Op de catwalk van 2014 draaide het om tribal prints, ladysuits, plooien, franjes en transparantie. Doorzichtige details waarbij een stukje van de huid komt te zien, sexy & sophisticated tegelijk. Onder andere gespot bij Roland Mouret, Louis Vuitton en Christopher Kane. Modellen paradeerden over de catwalk waarbij een stukje skin te zien kwam. Een stuk stof in het geval van tops en rokken, maar ook op het gebied van schoenen mag een doorzichtig detail hier en daar niet ontbreken!

Trends fashion 2014: Doorzichtige details. Alles over de trends fashion 2014: Doorzichtige . Lees hier alles over deze voorjaars en zomertrend van 2014.

Links Louboutin, rechts Gianvito Rossi

Doorzichtig

Schoenendesigners gaan net als de kledingontwerpers voor een stukje transparantie. Door middel van cut out details , gaas en doorzichtig pvc zien we schoenen waarbij de huid gezien mag worden! Sexy, elegant, maar vooral een geheel in de stijl van dit voorjaar. Waar Louboutin gaat voor zwart mesh, kiest Jil Sander voor geperforeerde details en Sophia Webster voor pvc. Allen geven elk hun eigen draai aan de definitie van transparant, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen deze zomer: show some skin!