Platform sneakers Converse All Stars. Musthave of misser?

De meningen over deze sneakers zullen verdeeld zijn. De één zal zeggen: waarom draag je niet gewoon hakken? En de ander vind het juist weer even wat anders. Want als je wedge sneakers durft te dragen dan moeten deze sneakers ook geen probleem zijn. Ook zal je bij deze schoenen waarschijnlijk meteen aan de jaren ’90 denken en daarmee aan de Spice Girls. Zij waren namelijk pioniers op het gebied van schoenen met een hoog- hoogtevrees gehalte. Toch winnen platform sneakers massaal de harten van vele fashionista’s. Op blogs zijn platform sneakers namelijk via het DIY principe erg populair. Wat vind jij? Musthave of misser?

Converse All Stars

Converse All Stars durfde het aan en lanceerde onlangs deze platform sneakers ook wel spekzolen genoemd. De sneakers hebben een hak van 3 cm. Hebben? Deze spekzolen kosten 85 euro. Ook zijn deze schoenen erg geschikt voor het creëren van de perfecte festival look. Tip: draag met een maxi rok.

 

Platform sneakers

De naam zegt het al. Deze sneakers worden gekenmerkt doordat de sneakers een verhoging in de vorm van een plateau. Wedge sneakers hebben een ingebouwde hak, daar loop je dus niet plat op. Dit is overigens wél het geval bij platform sneakers. Het voordeel van deze sneakers is dat je het comfort hebt van een platte schoen en tegelijkertijd tóch het idee hebt dat je op hakken loopt. Nadeel: je moet ervan houden..