Sarah Jessica Parker’s complete schoenenlijn

Update! Meer schoenen zijn bekend uit de collectie van SJP We stelden jullie al een tijdje geleden op de hoogte van de schoenencollectie van SJP, maar nu is het dan eindelijk zover! Vanaf nu kun je alle mooie pareltjes bewonderen uit de collectie. Kopen? Dan moet je nog even wachten tot en met 28 februari want dan is de collectie exclusief verkrijgbaar bij het Amerikaanse warenhuis Nordstrom .

Italiaans vakmanschap

Schoenen gemaakt door Italiaanse vakmannen en een goede prijs/kwaliteit verhouding waren belangrijk bij de ontwikkeling van de collectie. Actrice en stijlicoon Sarah Jessica Parker, haar naam is een synoniem geworden met vrouwen die een liefde koesteren voor schoenen en dan met name mooie schoenen! Want na het zien van de collectie mag je alvast beginnen met sparen, want de kans dat je slechts 1 paar op je verlanglijstje hebt staan is zeer klein!

Manolo Blahnik

Gezien Carrie Bradshaw’s liefde voor Manolo Blahnik’s is het geen verrassing dat de schoendesigner een grote inspiratie vormde voor SJP. Voor haar eigen schoenencollectie werkte ze samen met haar footwear in crime partner George Malkemus, voormalig CEO bij Manolo Blahnik.

It bags en een trenchcoat

Naast een schoenenlijn is SJP druk bezig met een tassencollectie vol it-bags en zelfs een trenchcoat genaamd ‘Manhattan’, die een ode is aan haarzelf en haar Carrie Bradshaw tijdperk in New York. 

28 februari 2014

De collectie is zowel online als offline verkrijgbaar vanaf 28 februari via geselecteerde winkels van Nordstrom. De onthulling van SJP’s eigen schoenenlijn werd voor het eerst bekend in juni 2013, maar nu kunnen we eindelijk alle musthaves bekijken uit de volledige schoenenlijn van de diva!