On trend 2014: Zara sandalen

De lente zomer campagne van de Spaanse keten Zara staat in het teken van minimalisme, jungle fever én sandalen. We zien verschillende kleuren, colourblocking details en metallic. Die laatste is net als de sandaal zelf ook een modetrend en hiermee slaat Zara twee vliegen in één klap. Deze metallic slippers zijn summerproof en passen perfect in een zomerse garderobe!

Zara sandalen

Zwart en wit staan voor minimalisme en de metallic details maken het helemaal af. De monochrome look is er een die we dit seizoen veel bij Zara voor bij zien komen. Van jurkjes, blazers en rokjes tot schoenen en accessoires. Het goud op de slippers zorgt voor een opvallend detail en in combinatie met de kleuren zwart en wit kun je verschillende kanten op qua looks & outfits. De prijs is ook leuk €49,95 euro.

Alles over Zara sandalen. Ontdek nu te gekke Zara sandalen voor de zomer van 2014. Een stoere  musthave voor de echte fashionjunk. Laat je inspireren!

Andere modellen

Naast dit model kun je ook kiezen uit andere designs. Wat dacht je van colourblocking, gekruiste bandjes of egaal zwart. Zara heeft diverse ontwerpen in de collectie. Ze hebben zelfs bio sandalen waar je zeker niet voor schut mee loopt. Kortom, comfort is all deze zomer!

Alles over Zara sandalen. Ontdek nu te gekke Zara sandalen voor de zomer van 2014. Een stoere  musthave voor de echte fashionjunk. Laat je inspireren!

Styling

Combineer met een skinny jeans en een stoer bikerjack en wit simpel t-shirt voor een off duty look. Ga voor helemaal zwart of helemaal wit en combineer met gouden accessoires voor een simplistische look. We heart it!