Copycat: Chloé x Topshop plateau sandalen

Lace up sandalen zien we voor het zomerseizoen van 2015 overal opduiken. Een instant hit zijn de lace ups van modehuis Chloé. Het Parijse designer label weet ons elk seizoen te verassen en dat Chloé een grote inspiratiebron is blijkt maar weer uit dit item van Topshop. Deze lace up sandalen van Topshop lijken wel erg veel op het origineel van Chloé. Toeval of een regelrechte copycat?

Copycat

Tijdens  de SS15 catwalk collectie van Chloé zat de modewereld weg te zwijmelen bij al het moois dat er voorbij kwam. De sandalen waren meteen een opvallend item. Zo introduceert het modehuis met name vetersandalen voor de zomer: met een plateau, wedge of basic plat. Het kwam allemaal voorbij. Ook opvallend waren de Romeinse invloeden op het gebied van de schoenencollectie. Lace ups tot de knie, driekwart en veters tot de enkels. Dit zwarte exemplaar van Chloé wordt gekenmerkt door de veters en de plateau. De sandalen van Topshop lijken niet veel af te wijken van het ontwerp van Chloé. De Britse modeketen heeft namelijk net als Chloé alle opvallende details verwerkt in de sandalen.

Copycat: Chloé x Topshop. Bekijk deze fashion copycat van Topshop hier. Deze plateau sandalen lijken wel erg veel op het ontwerp van modehuis Chloé.

Prijs 

Het grootste verschil is de prijs natuurlijk. Waar je voor Chloé’s lace ups € 750 moet neertellen, betaal je voor de Topshop sandalen slechts € 90 euro.