Trend report: Witte pumps

Breng je outfit naar de next level met witte pumps. Voorheen wilde je niet dood gevonden worden met tacky witte pumps aan je voeten, maar de ooit zo gevreesde witte pumps zijn weer in de mode. Dankzij de stylisten van celebs en de stijl van stijliconen zoals Jennifer Lopez en Sarah Jessica Parker, krijgen we weer inspiratie om witte pumps stijlvol te dragen.

Witte pumps

Om witte pumps op een stijlvolle manier te dragen doe je eigenlijk wat je altijd al doet. De kleur wit is net zoals zwart en nude, een neutrale kleur die moeiteloos met tal van kleuren gecombineerd kan worden. Draag het als contrasterende kleur bij een outfit die uit een andere kleur bestaat. Of bij een outfit met een kleurrijk printje of een druk bloemmotief. Je kunt witte pumps ook combineren met casual jeans of een elegante jurk.

Welke kleur accessoires draag je bij de witte pump?

Je hoeft niet per se een witte handtas te dragen als je witte pumps aan hebt. Een kleurrijke handtas die perfect matcht met de kleuren van je kleding, zou je eveneens kunnen combineren met witte pumps. Het geeft een interessante twist aan je outfit. Maar als je de kleur van je schoenen graag terug laat komen in je outfit, dan kun je de kleur van je handtas, riem en eventueel je armbanden hierop afstemmen.