Fashion trends: Platform sneakers

De meningen over deze trend zijn nogal verdeeld. Waarom een plateauzool onder een sneaker als je ook gewoon hakken kan dragen?  Ook doet het je denken aan de jaren ’90 ten tijden van de Spice Girls. Toch worden er tegenwoordig tal van bloggers en modeliefhebbers gespot op deze eigenaardige sneakers.

Trend report: Platform sneakers

Deze zogenaamde spekzolen werden vooral gespot tijdens diverse Fashion Weeks. Menig fashionista lieten zich inspireren door de zogenaamde plateausneakers en koppelde hier verschillende outfits en looks aan. Zo spotten we fashion guru’s die de platform sneakers combineren met jeans en een stoer bikjerjasje. Maar de echte lefhebbers gaan voor een cropped broek in combinatie met sokken die boven de platform sneakers uitsteken voor een extra touch.

Fashion trend

Naast de fashionjunks die we op straat spotten heeft deze fashion trend ook de schappen bereikt van modeketens als H&M en River Island. Maar ook online kan je de platform sneakers bestellen bij Asos.com. Vind je niet de juiste style? Dan kan je overwegen om het zelf te doen oftwel diy. Want het maken van een platform sneaker is zo moeilijk nog niet! Geen zin om creatief aan de slag te gaan of te veel geld uit te geven aan deze trend. Dan is Primark ook nog een goede optie voor een betaalbare variant.