Sarah Jessica Parker lanceert schoenenlijn

Eerder schreven we al over de nieuwe schoenenlijn van Sarah Jessica Parker. Maar afgelopen donderdag werd de lijn gelanceerd in New York. En zoals SJP al zei over haar muiltjes in de hitserie SATC zaten haar pumps niet bepaald comfortabel. Tijd dus voor een collectie waarbij dat wel het geval is. Aangezien SJP 18 tot 20 uur per dag op stiletto’s liep weet zij als geen ander hoe je een comfortabele high heel moet maken en dit wilde zij delen met haar klanten.

SJP loves shoes

De schoenenlijn is in samenwerking met de voormalig CEO van Manolo Blahnik geproduceerd. De collectie bestaat uit 40 verschillende modellen met een rijk kleurenpalet. Zo zijn er schoenen in nude tinten, maar ook kleuren als dieprood, beige, grijs en marineblauw. Verder bestaat de collectie gelukkig niet alleen uit hoge hakken. Er is ook aandacht besteed aan platte schoenen zoals ballerina’s in de collectie.

Carrie pump

Sarah Jessica Parker die vooral bekend werd van haar rol in Sex and the City als Carrie Bradshaw vernoemde een pump uit de collectie naar haar karakter. De Carrie schoen is een T-strap pump met een lager bandje op de enkel. Een must voor alle vrouwen die niet de lengte hebben van een Victoria’s Secret model, aangezien je benen worden verlengd met dit type schoen. Alle Carrie Bradshaw fans kunnen er dus nu net zo bijlopen als hun stijlicoon.

Fans

Blijkbaar slaat de collectie in als een bom. Het Amerikaanse warenhuis Nordstrom kocht na het zien meteen de hele collectie op van SJP.

Prijs

Er net zo bijlopen als Carrie of SJP? Dat kan! De prijzen variëren van 190 euro tot 320 euro. Echte Shoejunks moeten nog even wachten aangezien we nog niet weten of de collectie ook in Nederland verkocht zal worden. Maar online kun je tot die tijd terecht bij Nordstrom!