Musthave: Saint Laurent sneakers

Het najaar is begonnen, tijd dus voor het inslaan van de laatste musthaves! Wij helpen je er een handje bij door alvast wat suggesties voor je op een rij te zetten. Zo stuitte onze redactie op deze sneakers van Saint Laurent. Een mooie tijdloze basic sneaker die hoort in de kast van iedere Shoejunk.

Musthave: Saint Laurent sneakers. Bekijk hier een te gekke musthave voor aankomend najaar: Saint Laurent sneakers. Ontdek deze sneakers van YSL hier!

Back to basic

Investeren in basics is key als het om fashion gaat aangezien je niet te maken hebt met trends. Dat geldt ook voor deze sneakers van het Franse modehuis Saint Laurent. Deze grijze suède high top sneakers zijn een high top model uit de nieuwe collectie. Met deze sneakers in de najaarscollectie laat Saint Laurent zien dat de sportieve-luxe look nog steeds kan. De sneakers zijn versierd met wit leren strepen aan de achterkant en zijkant van de schoenen. Goed om te weten: de sneakers vallen iets  groter, neem dus een halve maat kleiner dan normaal. Draag je dus maat 37 ga dan voor 36,5. Hebben? Saint Laurent wordt in Nederland verkocht bij schoenenwalhalla Paul Warmer. Maar je kunt de schoenen ook online bestellen via netaporter.com. Hebben? de sneakers kosten 485 euro.