Onze favoriete outlets!

De sale is nog lang niet in zicht, maar dankzij deze outlets kan je het hele jaar door shoppen tegen fikse kortingen. Denk schoenen, kleding, tassen en nog veel meer! Scoor jouw musthaves tegen betaalbare prijzen en sla je slag!

Outlet Roermond Mode en fashion: outlets! Alles over de leukste outlets op het gebied van mode en fashion. Maar ook alles over de outlet in Roermond lees je hier!

Hier vind je de meest luxueuze designer merken op een rij. Denk aan Tods, Dolce & Gabbana, Armani, Gucci en Guess. Bij de outlet van Roermond ben je een hele dag zoet en kan je genieten van allerlei high end designer merken. Met meer dan 150 winkels kan je bij de designer outlet van Roermond je hart ophalen. Neem wel een goed gevulde portomennee mee, want het kan allemaal nog aan de dure kant zij. Tip is daarom de jaarlijkse wintersale waarbij je korting op korting krijgt. Als dat geen leuk kerstcadeautje is…

Maasmechelen Village België Mode en fashion: outlet Maasmechelen Village in België! Alles over de outlet Maasmechelen Village in België lees je hier. Maar ook mode en fashion.

Vlak over de grens bij onze buren ligt Maasmechelen Village. Dit kleine dorp heeft straten vol met exclusieve designerwinkels waar je uren lang kan struinen. Denk Liu Jo, Diesel, Karen Millen en Ralph Lauren. Tip: plan met vriendinnen een leuk shopweekend en scoor de leukste merken tegen een betaalbaar prijsje. Wel even sparen zodat je all the way kan gaan! Want de kans dat je hier weggaat met niets is erg klein.

Gooische Fashion Outlet Blaricum Mode en fashion: Gooische Fashion Outlet in Blaricum! Alles over Gooische Fashion Outlet in Blaricum lees je hier. Maar ook mode en fashion.

Midden in het decadente Gooi ligt een fashion outlet waar je maar niet genoeg van kan krijgen. Voor de echte fashionista’s is de Gooische fashion outlet in Blaricum een echt shoppingparadijs. Deze outlet is met meer dan 10.000 items op voorraad de grootste outlet van Midden Nederland. Hier worden er topmerken verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Denk aan merken als Prada, Gucci, Dior en Dolce & Gabbana. Maar ook vintage en Louboutins kan je hier goed scoren! De items zijn afkomstig van restpartijen van groothandels, agenten en boetieks met kortingen tussen de 40-70% op de originele winkelprijs. Bij deze outlet geldt zeker: shop till you drop!

Van Ravenstein Amsterdam Mode en fashion: outlet Van Ravenstein Amsterdam.  Alles over outlet Van Ravenstein Amsterdam lees je hier. Maar ook mode en fashion.

Ben je gek op merken als Ann Demeulenmeester, Givenchy, Viktor & Rolf en Balenciaga? Dan zit je goed op de Keizersgracht 359 in Amsterdam. Bij Van Ravenstein gaat je hart namelijk sneller kloppen van de meest luxueuze merken. Helaas is de outlet afdeling alleen open op zaterdag, dus weet wel wanneer je voor de deur staat.

Online outlets

Ben je niet in de gelegenheid of in de buurt van bovenstaande outlets? Geen probleem want ook online kan je heel goed terecht bij allerlei outlets. Onze favoriet is de Outnet.com

The Outnet

Deze exclusieve designer outlet is het zusje van netaporter.com met kortingen tot wel 70%. Denk aan merken als Alexander Wang, Balmain, Hervé Leger en Diane von Furstenberg. Vermaak jezelf urenlang op deze virtuele luxe wereld en bestel jouw musthaves makkelijk online!

Vault 79 

Geen outlet wel een leuke veilingsite met een aanbod van te gekke designermerken. Denk Chloé, Dolce & Gabbana en Micheal Kors. Het leuke is dat de site is gebaseerd op biedingen. Je bepaalt dus zelf hoeveel je betaalt. Erg leuk en spannend!

 Mode en fashion: Vault 79! Alles over de leukste outlets op het gebied van mode en fashion. Maar ook alles over Vault 79 lees je hier!