Musthaves 2013: high heels Jeffrey Campbell

Extravagant en opvallend, dat is hoe de schoenen van Jeffrey Campbell kunnen worden omschreven. Met name de high heels zijn bij vele fashionista’s erg populair. Benieuwd naar de musthaves op schoenengebied van 2013? De schoenen van Jeffrey Campbell horen er in ieder geval bij.

High heels Jeffrey Campbell

De schoenen van dit Amerikaanse merk zijn opvallend, gewaagd en erg herkenbaar. Jeffrey Campbell bestaat sinds 2000 en is sindsdien mega populair. Met vestigingen in Spanje, Japan en Azië heeft dit edgy schoenen label zichzelf definitief op de kaart gezet. Jeffrey Campbell laat zich inspireren door de straat, catwalk en vintage. Door deze drie met elkaar te mixen ontstaan de meest gekke creaties. Denk: studs, felle kleuren en bizar hoge hakken. Maar ook high heels met een American flag of flower power print behoren tot de collectie van dit label. En als we het hebben over de high heels van Jeffrey Campbell dan zijn ze ook echt sky high! Denk aan hakhoogtes van 12 cm en meer! Vaak is de high heel wel voorzien van een plateau zool wat het lopen nét even iets makkelijker maakt.  Dus nog op zoek naar een leuke musthave én eentje die je outfit compleet afmaakt? Dan zijn de high heels van Jeffrey Campbell zeker wat voor jou!

Sneakers

Natuurlijk heeft Jeffrey Campbell ook voor onze sporty girls genoeg leuke sneakers. Maar ook deze zijn erg uitgesproken. Onze favoriet zijn die met leuke teksten als Pow! en Bam!

Musthaves 2013: Jeffrey Campbell high heels en sneakers. Lees hier alles over de musthaves van 2013 en de high heels van Jeffrey Campbell.

Zalando en Nelly

Ben je benieuwd naar de collectie van dit musthave merk? Kijk dan even op Nelly.com en Zalando.nl voor een uitgebreid aanbod. Hier vind je namelijk alles van Jeffrey Campbell en de nieuwste collectie van dit leuke label.