Shourouk sneakers: musthave 2014

Gaat accessoire label Shourouk ook op de schoenentour? Het lijkt er wel op! Het Parijse merk Shourouk introduceert voor deze winter een paar sneakers met een hoog glam-gehalte. Een echte must aangezien er maar één design beschikbaar is!

Shourouk sneakers

Versierd met de bekende stenen en kleurtjes, deze sneakers van luxelabel Shourouk zijn helemaal te gek en bovendien echte eyecatchers! Zal dit merk straks ook een schoenencollectie opnemen? We zullen het zien. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat sneakers dé trend zijn van het moment. Versierd met nep parels, kristallen en materialen als suède en leer, deze sneakers zijn helemaal te gek en net zo fab als de andere accessoires van Shourouk. Prijs €1.300 euro.

Alles over Shourouk sneakers en sieraden. Ontdek hier alles over de sneakers van Shourouk: echte eycatchers. Ontdek de exclusieve sneakers hier.

Exclusieve sneakers

Exclusieve sneakers zijn populair en het lijkt erop dat Shourouk hier perfect op inspeelt met deze sneakers. Merken als Giuseppe Zanotti, Jimmy Choo, Hogan en Louboutin hebben de sneaker al opgenomen als een vast item in het assortiment en met succes! Ook in Nederland zijn we gek op aparte sneakers. Wat te denken van Filling Pieces, een sneakermerk van Nederlandse bodem, dat inmiddels wereldwijd bekend is. Niet vreemd dus dat Shourouk ook alvast hier en daar experimenteert met dé luxe sneaker.

Collectie 

Het accessoire label heeft al petten, broches, tassen, en sieraden in de collectie zitten. Schoenen toevoegen aan dit assortiment is dus niet zo heel gek.