Online shoppen: Designer Deals

Gek op designer schoenen en ben je altijd het web aan het afspeuren voor de leukste designer deals? Bekijk dan hier de beste sites waar je leuke designer schoenen online kan shoppen. Deze sites doen vaak aan sale en fikse kortingen. Dus bespaar jezelf een hoop gedoe en bekijk hier onze favorieten! 

Raffaello Network

Je wordt hier overladen met designer items voor zowel heren als vrouwen. Voor het shoppen van schoenen moet je hier een keer geweest zijn. Gelukkig hoeven we enkel op de knop te drukken als we hoge kortingen willen zien van Versace, Fendi, Emilio Pucci en Casadei. Dus Shoejunks houd je ogen open, je bent maar een klik verwijderd van de beste deals!

Yoox

DSquared2, Christian Lacroix, en Dolce & Gabbana zijn maar een greep van de geweldige merken die je kan kopen op Yoox.com.  Met scherpe prijzen, de gelimiteerde schoenmaten en de beperkte voorraad wil je er snel bij zijn! Check daarom regelmatig deze site voor de laatste schoenenupdates.

The Outnet

De Outnet is het zusje van net-a-porter met heel veel designermerken tegen kortingen tot wel 70%. Denk aan Acne, Nicholas Kirkwood en Alexander McQueen. Voorraad die overblijft tijdens de uitverkoop van net-a-porter gaat gewoon naar The Outnet. En hier is de sale gelukkig nooit afgelopen!

Zappos Couture

De meeste schoenenliefhebbers kennen het Amerikaanse Zappos wel. Deze online super webwinkel heeft een ontzettend breed aanbod aan schoenen, maar dat ze een exclusieve designer afdeling hebben is een goed bewaard geheim gebleven (tot nu toe). De kortingen alleen al zijn een must see. Denk aan merken als Balmain, Armani en Stella McCartney. Need we say more?

Designer-vintage

Dit is dé marktplaats voor designer spullen. Denk aan kleding, sieraden en tassen. Maar ook schoenen van bijvoorbeeld YSL voor de helft van de prijs óf meer ! Onder andere nieuwe en tweedehands designer spullen kan je heel goed shoppen op deze geweldige site! Vraag en aanbod komen hier samen en fake komt er hier echt niet in! Je hoeft dus niet bang te zijn dat er hier neppe spullen worden verkocht.