Mode en fashion: Fergie Footwear

Altijd al grote liefhebber geweest van Fergie’s stijl? Dan is dit misschien wat voor jou! Fergie heeft namelijk een eigen schoenenlijn! De sexy soon to be mommy weet als geen ander hoe je classy & glamourous voor de dag moet  komen. Dus ook een dagje in de schoenen van Fergie staan? Dat kan!

Musthaves

De schoenenlijn van Fergie – Fergie Footwear- is voor vrouwen die gek zijn op fashion en zich via hun schoenen durven te uiten. ‘’I’ve been inspired by fashion all around the world. Traveling, touring, wearing clothes from amazing designers…my shoes are yet another way I express my creativity’’, aldus Fergie. De schoenenlijn bevat verschillende type schoenen, voor iedere fashionista is er dus wat wils! Denk aan sexy hoge hakken, wedges maar ook sandalen voor een dagje naar het strand. Alle modellen zijn geheel in de stijl van Fergie, type schoenen die ze zelf ook zou dragen. Kortom: echte musthaves voor je schoenen garderobe!

Fergie & hoge hakken

Fergie staat bekend om haar prachtige sexy benen, ze wordt dan ook regelmatig gezien in korte jurkjes en shortjes. In combinatie met haar schoenen weet Fergie keer op keer een fashion statement te maken. Dat ze heeft gekozen voor het opzetten van een schoenenlijn zal dan ook niet iedereen verbazen. Fergie wordt veelal gespot op hoge hakken zowel op de rode loper als in haar vrije tijd. Maar aangezien ze straks moeder wordt zal de kans groter zijn dat ze eerder kiest voor een paar comfortabele sandalen!

Prijzen

Ook qua prijs zijn de schoenen van Fergie Footwear zeker niet ongunstig. Voor een paar pumps betaal je bijvoorbeeld rond de 90 dollar (omgerekend zo een 68 euro). Helaas zijn de schatten van Fergie nog niet verkrijgbaar in Nederland. Maar als je ze graag wil bewonderen, neem dan een kijkje op fergieshoes.com.