Trends winter 2013: Blokhakken

In stoer lakleer of fijn kant, blokhakken zijn aankomend najaar één van de fashion winter trends van 2013. De midi blokhakken zijn terug van weggeweest en passen perfect bij het creëren van de ultieme 60’s look.

De jaren ’60

Naast sky high stiletto’s en killer heels wordt er deze winter plaatsgemaakt voor echte ladylike midi blokhakken. Deze elegante schoenen werden voornamelijk gedragen in de jaren ’60 voor een echte chique look. Compleet met een lief kleurenpalet, simpele vormen en kortere zomen wordt er deze winter een ode gebracht aan de sixties. Denk aan glimmende glossy  tassen, ronde zonnebrillen á la John Lennon, tops met opvallende kraag,  korte schattige jurkjes, mini rokken en niet te vergeten de cape. Blokhakken met een gemiddelde lengte mogen daarbij dus absoluut niet ontbreken. Bovendien zijn deze pumps ook nog comfortabel vanwege het korte en stabiele hakje.

Trends winter 2013: Blokhakken. Bekijk hier alles over de trends winter 2013: Blokhakken. Ontdek alles over deze trend hier en lees er alles over.

Valentino, Miu Miu en Chloé

Designers als Miu Miu, Nicholas Kirkwood, Chloé en Valentino doen trots mee aan de blokhakken trend. Ieder steken ze het jaren ’60 schoentje in een nieuw modern jasje. Zo gaat Miu Miu voor een opvallende –met kristallen versierde- blokhak, Nicholas Kirkwood voor colourblock en Chloé voor gaas en suède.  Benieuwd naar deze designer blokhakken? Kijk dan even op netaporter.com.