On trend: Slip ons

Op de catwalk van Balmain, Chanel en Gucci kwamen ze al voorbij: schoenen met een sportief randje. Voor de lente/zomer van 2014 gaan haute designers voor plat in plaats van hoog. Zeg je stiletto’s en pumps maar vaarwel,  dit seizoen draait het om sportief, plat en comfi! Met name de slip ons zijn aankomende zomer razend populair.

Skater girl

Met de komst van platte schoenen als één van de schoenentrends van 2014 is de skater girl-look helemaal terug van weggeweest. Bij Chanel droegen de modellen zelfs knie- en elleboogbeschermers, items die centraal staan voor een skater look. Deze 90’s trend is terug van weggeweest en wordt anno 2014 in een modern jasje gestoken.

Alles over slip ons sneakers. Een trend voor de lente/zomer van 2014. On trend: Slip ons sneakers zijn terug van weggeweest. Laat je nu inspireren.

Slip ons

Met name de slip ons sneaker is een item dat we veel gaan zien deze zomer. De Vans zijn misschien de bekendste en populairste, maar er zijn ook andere modeketens en m erken die aandacht besteden aan dit sportieve schoentje. Onder andere Topshop en H&M doen mee met de slip ons trend. Maar ook luxe merken waaronder Kurt Geiger,  Saint Laurent en 3.1 Phillip Lim hebben een paar sportieve slip ons sneakers in de collectie.