Opnieuw: Maison Martin Margiela x Converse collectie

Het Belgische modehuis Maison Martin Margiela stapt opnieuw in het samenwerkingsbootje met Converse. De twee sloegen al eerder de handen in één, maar blijkbaar beviel dit zo goed dat het luxe label en het sneakermerk besluiten samen te werken.

All Stars en de Jack Purcell

Het is de tweede samenwerking met Margiela. De nieuwe schoenencollectie borduurt voort op de eerste collectie. De leren All Stars en het Jack Purcell model worden opnieuw gepimpt door Margiela en ook nog eens geheel in de trends van 2014. De all white everything look is momenteel razend populair, geen wonder dus dat ook de nieuwste designs zijn ondergedompeld in witte verf. Door het dragen ontstaat het zogenaamde craquelé-effect waardoor de originele kleur onder het wit na verloop van tijd te zien is. Je kunt kiezen uit zowel low- als high tops.

Prijs

De Maison Martin Margiela x Converse sneakers zijn momenteel verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Amsterdam en Antwerpen. Prijs? €250 euro. Een heel verschil met de gewone All Stars van Converse die normaal €49,95 kosten. Maar goed, dan zijn ze ook niet onder handen genomen door Margiela!