Nike organiseert 10km hardloopwedstrijd in Amsterdam

Onder het mom van ‘We own the night’ organiseert Nike op 19 mei 2013 een hardloopwedstrijd speciaal bedoeld voor vrouwen. Het event wordt gehouden in Amsterdam en belooft een echt spektakel te worden.

Hardlopen in Amsterdam

Maar onderschat het parcours niet! De afstand is namelijk 10 kilometer en loopt dwars door het Westerpark in Amsterdam. Vooraf trainen wordt dus aangeraden. Het leuke van dit event is dat je dit in groepsverband kan doen. Vanaf 8 april worden er namelijk wekelijks trainingen gegeven die je helpen voorbereiden op de eerste editie van de Women’s Run. Nike wil de rensport onder vrouwen stimuleren, vandaar de focus op vrouwen voor deze hardloopwedstrijd. Het leuke van dit evenement is dat er na afloop een feest wordt gegeven waar je op een sportieve manier jouw prestatie kan vieren. De wedstrijd begint om 20.30, wat ook bijzonder is aangezien het hardlopen ’s avonds van start gaat.

Inschrijven

Inschrijven voor dit event kan vanaf 28 maart 2013. Dus wil je jezelf uitdagen? Doe dan mee aan de Women’s Run op 19 mei aanstaande. De kosten bedragen 20 euro en om je in te schrijven heb je wel een Nike account nodig.