Het zusje van H&M onder de loep: COS

Een van de merken van de H&M Group is het moderne Collection of Style, afgekort COS. Naast merken als Weekday, Monki, & Other Stories, Cheap Monday en H&M is COS één van de toonaangevende merken van de internationale keten. COS staat voor modern, urban en chic.

COS fashion 

Alles over COS: COS stores, kleding en fashion. Vind hier alle informatie over de COS stores, fashion en kleding. Maar ook alles over COS online!

De collectie van COS is tijdloos en onderscheidt zich door de eigen interpretatie van trends. De focus van COS ligt op het ontdekken en creëren van nieuw design ten gunste van fashion. Daarnaast staat de creatie van tijdloze mode en innovatie voorop. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën en het gebruik van onderscheidende materialen en stoffen. COS is altijd bezig met het creëren van een eigen look en stijl. Is er iets ‘in’? Dan zal je dit hoogst waarschijnlijk bij COS kunnen shoppen, maar wél geheel in de stijl van COS. De Zweedse keten is tegenwoordig voor vele fashionista’s een echt musthave merk geworden. Maar ook de modebladen staan vol met items van het jongere zusje van H&M. Het leuke van COS is dat zowel heren, dames als kinderen hier terecht kunnen voor een echte modern chique look.

Schoenen van COS

De items zijn van goede kwaliteit en zijn zowel geschikt voor overdag als ’s avonds. Van kleding en accessoires tot te gekke schoenen, bij COS kan je voor alles terecht op het gebied van fashion en voor het creëren van een geheel eigen stijl.  Met name de schoenen van COS zijn een echte aanwinst voor de garderobe van elke fashionliefhebber! Denk aan trends als de slingback sandal, wedges geïnspireerd op de architectuur en brogues met een metalen neus. Met oog voor detail en een goede prijs/kwaliteitverhouding behoren de schoenen van COS tot één van de musthaves van 2013. Ben je dus op zoek naar goede kwaliteit, high end design en een goede prijs? Dan ben je bij COS aan het goede adres. Wij zeggen: Shoe shop till you drop!

Alles over COS: COS stores, kleding en fashion. Vind hier alle informatie over de COS stores, fashion en kleding. Maar ook alles over COS online!

COS Stores

Sinds de lancering van COS in 2007 zijn er tal van COS stores geopend, zo ook in ons koude kikkerlandje!  Momenteel zijn er 3 vestigingen in Nederland waarvan 2 in Amsterdam en 1 in Den Haag. Dit voorjaar opent er ook een COS store in Rotterdam op de Karel Doormanstraat 278. Niet bij jou om de hoek? Geen punt! Want online shop je zo al jouw musthaves bij elkaar. Toch naar de winkel? Zie hier de adresjes op een rij:

Venestraat 17, Den Haag

Hartenstraat 23 en de Leidsestraat 20, Amsterdam

Leuk weetje

Alle winkelruimtes zijn weloverwogen uitgezocht, want de collectie van COS mag niet zomaar in elk pand  hangen. De winkels moeten voldoen aan allerlei eisen. Denk aan het behoud van de originele karakteristieken van het gebouw, zodat er ruimte is voor het creëren van een modern chique inrichting.