Kenzo ontwerpt sneakers voor Vans

Het succes van de tiger sweater van Kenzo is niet bij iedereen onopgemerkt gebleven. Zo ook niet bij het sneakermerk Vans. De schoenen van dit sportmerk zijn geïnspireerd op een jonge, originele en individuele stijl. Blijkbaar paste Kenzo daar goed tussen, want de labels besloten een samenwerking aan te gaan. Het resultaat? Vans met een hoge dosis Kenzo Jungle Fever!

Vans sneakers by Kenzo Musthaves: Vans van Kenzo. Lees hier alles over mode, fashion en musthaves: Vans van Kenzo. Maar ook andere musthaves, mode en fashion vind je hier!

Nadat Humberto Leon and Carol Lim het creatieve stokje hebben overgenomen is Kenzo ontzettend succesvol in modeland.  Alle modebloggers, experts en moderedacteuren wachten met smart op de nieuwe collectie van Kenzo. Vooral de Tiger sweater was in 2012 ontzettend populair. Maar ook de schoenen en tassen zijn dit jaar in een mum van tijd uitverkocht. Dat de Jungle Fever nog lang niet voorbij is, bewijst het Parijse modehuis maar weer. Dit is ook opgevallen bij het sportieve merk Vans. Dat Sporty Chic dit jaar een modetrend is komt heel goed uit voor beide merken. Zij spelen hier slim op in door samen een aantal geweldige sneakers te ontwerpen.  De uitkomst? Zes paar kleurrijke Vans modellen geïnspireerd op de jungle van Thailand. Prints in mint, oranje, blauw, oker en khaki zijn het resultaat van de succesvolle samenwerking. Qua prijs vallen de luxe skatesneakers ook reuze mee. Voor een paar Vans sneakers by Kenzo betaal je 90 euro.

Verkooppunten

Momenteel zijn de exclusieve sneakers verkrijgbaar bij de Kenzo boetiek en op kenzo.com. Hebben? Wees er dan snel bij, want op = op.

Musthaves: Vans van Kenzo. Lees hier alles over mode, fashion en musthaves: Vans van Kenzo. Maar ook andere musthaves, mode en fashion vind je hier!