Nike Lunar sneakers

Sinds de lancering van Nike’s nieuwe Flyknit technologie vorig jaar, zorgde deze voor een ware hype rondom de Nike Lunar sneakers.  Deze geweldige sneakers zijn comfortabel voor je voeten maar bovenal een echte musthave voor de sportieve Shoejunks!

Nike Lunar sneakers. Alles over Nike Lunar sneakers. Ontdek hier alles over de Nike Lunar sneakers en lees alles over deze musthaves hier!

Nike Lunar 

Deze Nike Lunar sneakers zijn voorzien van de nieuwe Flyknit technologie en zijn enorm populair onder fanatieke sporters en hardlopers.  Maar ook het design mag er wezen. Door het gebreide patroon op de sneakers zowel aan de zijkanten als op de neus, zijn deze sneakers anders dan andere sneakers. Maar dit is geen toeval: dit materiaal zorgt ervoor dat je voeten tijdens het sporten voldoende lucht krijgen. Daarnaast zijn de Nike Lunar sneakers gemaakt van een flexibel materiaal die zorgen voor extra comfort tijdens het sporten. Verder zien deze sneakers er ook nog leuk uit. Door de opvallende kleuren zijn deze schoenen ook heel goed te dragen na het sporten. Neem bijvoorbeeld neongeel/ roze, mintgroen, paars/ zwart, turqouise/ grijs. Maar wanneer je ze ook draagt, één ding is zeker: met deze sneakers maak je gegarandeerd een fashion statement!

Hebben? De Nike Lunar sneakers zijn online verkrijgbaar bij onder andere Nike.com en Zalando.nl.  De prijs voor een paar sportieve Nike’s? €119,95. Maar zoals velen van jullie weten is het binnenkort Sale, dus misschien dat je deze geweldige sneakers scoort voor een leuk prijsje. Tip: bij de Nike store kan je alle kleuren van de Nike Lunar collectie bekijken.

Nike Lunar sneakers. Alles over Nike Lunar sneakers. Ontdek hier alles over de Nike Lunar sneakers en lees alles over deze musthaves hier!