Fratelli Rossetti herfst winter collectie 2013-‘14

De aankomende najaarscollectie van het Italiaanse label Fratelli Rossetti laat zich deze winter van zijn beste kant zien! Swinging Londen –de sixties- staat centraal : het tijdperk van The Beatles, de danszalen van Carbany Street, stijlicoon Twiggy en Biba.  Een periode waar muziek een grote rol speelde en waarbij je look & presentatie gelijk stond aan je persoonlijkheid. Voor Fratelli Rossetti betekent dat deze winter het pimpen van zijn klassiekers maar dan met een twist.

Prints, designs en black & white

Het Italiaanse schoenenlabel laat zich deze winter inspireren door het legendarische Swinging London tijdperk. Voor Fratelli Rossetti 2013/2014 wordt deze periode -die bekend staat om zijn bruisende hedonisme & optimisme- tot leven gewekt en draagbaar gemaakt. Centraal in de collectie staan zwart/wit, grafische prints en optische designs. Lekker divers maar wel klassiek. Ook het mannelijke karakter krijgt een plaats in de damescollectie van het Italiaanse label. Denk aan kwastjes en gespen die zorgen voor het creëren van een stoere look. 

Collectie

De Swinging London collectie bestaat uit zes modellen die stuk voor stuk voor dit tijdperk staan. Enkellaarsjes, platte ballerina’s, Oxford schoentjes, een mocassin met kwastjes en laarzen met een high heel. Een enveloptas met een hoekig geometrisch silhouet geheel in de stijl van de jaren ’60 maakt de collectie af. Meer weten? Bekijk dan het lookbook online op Fratelli Rossetti.com