Musthave: Dr. Martens flower boots

Dat bloemenprints staan voor de lente is inmiddels bekend. Het voorjaar is eindelijk begonnen en we zien overal kleurrijke prints opduiken, met name in de vorm van bloemen. Lelies, orchideeën, rozen en veel meer prachtige florals die we tegenkomen in de tuin en in het park. Ook in de mode zijn ze gek op de bloemenprint.

Dr. Martens flower boots

Dit seizoen zien we de flower power overal opduiken. Van blouses en tops tot maxi-jurken en skinny jeans. Maar ook op het gebied van accessoires en schoenen is het raak! Onze redactie spotte deze te gekke Dr. Martens flower boots. Een tikje cult, maar dat is waar Dr. Martens ook voor staan! Deze boots zijn versierd met verschillende bloemen op een zwarte achtergrond. Ideaal voor de lente en het komende festival seizoen. Hebben? De boots kosten 119 euro.

Dr. Martens flower boots, een echte musthave voor 2014. Bekijk deze gave Dr. Martens flower boots. Laat je inspireren door de kleurrijke bloemenprint.

How to wear?

Draag met een skinny ripped jeans en een stoer bikerjasje. Hou je meer van girly? Draag met een A-lijn jurkje en gave accessoires zoals een hoed en statement sieraden.