Budget tip: H&M sandalen

De zomer in met een paar sandalen is key dit seizoen! Bij H&M zijn ze alvast begonnen: plat, met een hak, zwart, wit noem maar op of sandalen maken deel uit van de collectie. Het leuke is dat –zoals we gewend zijn van H&M- dat de schoenen net als de kleding betaalbaar is en dus aantrekkelijk voor echte Shoejunks!

H&M By Night

Deze open schoenen van H&M maken deel uit van de ‘By Night’ collectie van de fast fashion keten. Getailleerde pasvormen, opvallende prints, glanzende pailletten en eyecatching schoenen maken deel uit van de collectie. Deze zwarte sandalen zijn daar natuurlijk helemaal geschikt voor! Combineer met een Little Black Dress of pailleten rokje, the spotlight is yours!

Budget tip: H&M sandalen, musthave 2014. Lekker betaalbaar zijn deze H&M sandalen. Laat je inspireren en ontdek deze party musthave voor 2014 hier.

Prijs

Deze zwarte sandalen zijn gemaakt van imitatiesuède en hebben een hoge hak van 9 centimeter. Het design heeft een open teen en een enkelbandje met gesp. Hebben? De sandalen kosten € 29,95 euro. Zowel online als in de winkels verkrijgbaar.