Coming Soon! NIKE X Riccardo Tisci

Eerder schreven we al over de samenwerking tussen Riccardo Tisci en Nike. De creatief directeur van Givenchy heeft voor het sportmerk een schoenencollectie ontworpen die binnenkort op 11 April wordt gelanceerd via Netaporter.

NIKE X Riccardo Tisci

De luxe webshop is een platform voor heel wat limited edition collecties. Zo was eerder de Peter Pilotto x Target collectie verkrijgbaar via Netaporter, maar nu zal ook de lijn van Riccardo Tisci voor Nike hier straks te koop zijn. Op 11 April wordt de collectie online gelanceerd. Het enige dat je nog moet doen is je inschrijven om de update als eerste te ontvangen!

Over Nike

Nike is een sportmerk dat geen introductie nodig heeft. Opgezet door Bill Bowerman en Phil Knight in de VS in 1972 en tegenwoordig niet meer weg te denken uit het sport- en modebeeld. Gedragen door heel wat beroemde atleten, A-listers, celebs, modefanaten en echte Shoejunks, Nike is na al die jaren nog steeds razend populair. Geen wonder dus dat de Italiaanse designer in het samenwerkingsbootje stapte met Nike.