Misser of Musthave? Crosskix footwear

De meningen zullen verdeeld zijn over deze nieuwe sneakers.  Naast rages van Birkenstock, Uggs en Crocs is er nu een nieuwe schoen op de markt die misschien wel de wereld gaat veroveren: de Crosskix. Deze sneakers zijn eigenlijk hardloopschoenen en zijn sinds kort verkrijgbaar in schoenenland.  Musthave of een mode misser? Jullie mogen het zeggen.

Crosskix footwear en hardlopen

Deze schoenen zijn op een ethisch verantwoorde manier geproduceerd. Ze zijn namelijk gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. En daar houden we van! De Crosskix sneakers zijn gemaakt van zacht schuim, de zogenaamde foam footwear. Ook Crocs maakt gebruik van dit materiaal. Over Crocs gesproken: vinden jullie niet dat de Crosskix erg veel weg heeft van de ziekenhuisschoenen? Toch zijn de Crosskix sneakers in feite hardloopschoenen. Zelf zegt het merk een alternatief te zijn voor Crocs en andere merken die actief zijn in foam footwear. Beide merken bevinden zich dus in dezelfde categorie wat betreft materiaal.  Doordat ze licht van gewicht zijn, zijn deze schoenen erg comfortabel. Ook zijn ze verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Deze schoenen zijn dus allesbehalve saai! Dus ben je nog op zoek naar een paar goede hardloopschoenen? Dan is de Crosskix footwear misschien wel wat voor jou!

Musthave of misser: Crosskix footwear voor hardlopen. Bekijk hier de musthave voor hardlopen: Crosskix footwear. Musthave of misser? Ontdek het hier!

Waarom kiezen voor Crosskix?

1. De Crosskix zijn zodanig gemaakt dat je wat extra ruimte hebt voor je voeten, maar ook met veilige pasvorm. Deze bieden je voeten een stabiele ondergrond.
2. Er is een kleine ruimte rondom de voeten en de zijkanten van de voeten. Er is dus rekening gehouden met het dragen van sokken.
3. Ook is er ruimte aan de bovenkant van de Crosskix. Hierdoor raken je tenen de voorkant van de schoenen niet aan.

Bron foto’s: Crosskix