Kenzo sneakers musthave 2014

Designers Carol Lim en Humberto Leon van modehuis Kenzo lieten zich dit voorjaar inspireren door hun thuisstad Californië. De zon, zee, laidback sfeer en natuurlijk tropische palmbomen. Geen wonder dat ze de kenmerken van Californië moeiteloos wisten te verwerken in deze sneakers. En aangezien Kenzo één van dé labels is van het moment, zal het dus niet lang duren voordat deze sneakers ook de winkels uitvliegen.

Palmbomen fever

Van gevaarlijke tijgers naar relaxte palmbomen. De ‘Palm tree-print leather and canvas sneakers’ zijn versierd met een opdruk van een witte palmbomen print op een zwarte achtergrond. De palmbomen zijn met de hand beschilderd en komen ook voor in de rest van de collectie. De sneakers zijn gemaakt van canvas en leer. Als kleurendetail is een vleugje roze en turquoise toegevoegd voor ’t zomerse gevoel. De achterzijde van de sneakers is voorzien van het Kenzo logo. Hebben? De sneakers kosten €220 en zijn verkrijgbaar via Netaporter.com.

Styling tips

Combineer met een leren skinny legging als het wat kouder is en een kort shortje met het warme weer. Draag een stoer zwart bikerjasje erboven voor een edy look.

Beeld: Netaporter